برگزاری تور رسانه ای شرکت گاز آذربایجان شرقی
برگزاری تور رسانه ای شرکت گاز آذربایجان شرقی

برگزاری تور رسانه ای شرکت گاز آذربایجان شرقی به گزارش طلوع بردباری رئیس امداد مکانیزه و متمرکز تبریز: خودرو های امداد گاز که مجهز به جی پی اس اند به همراه ۳ اکیپ موتوری در ۱۲ نقطه از سطح شهر مستقر اند‌. میانگین فاصله زمانی از زمان اعلام تا زمان رسیدن گروه های امدادی گاز […]

برگزاری تور رسانه ای شرکت گاز آذربایجان شرقی

به گزارش طلوع بردباری رئیس امداد مکانیزه و متمرکز تبریز:
خودرو های امداد گاز که مجهز به جی پی اس اند به همراه ۳ اکیپ موتوری در ۱۲ نقطه از سطح شهر مستقر اند‌.
میانگین فاصله زمانی از زمان اعلام تا زمان رسیدن گروه های امدادی گاز به محل حادثه ۱۱ دقیقه است که به ۱۰ دقیقه هدف‌گذاری شده است.
همچنین وی افزود: تبریز در حوادث گاز جزو ۵ شهر اول کشور است و بالای ۷۰ درصد حوادث گازگرفتگی ناشی از نقص در سیستم دودکش یا سیستم وسیله گازسوز است.
اسماعیلی رئیس ایمنی و اتش نشانی شرکت گاز استان:
در ۸ ماهه اول سال از ۲۲ مورد فوتی، ۱۲ مورد ناشی از انفجار و اتش سوزی و ۱۰ مورد ناشی از گازگرفتگی با مونوکسید کربن بوده است. عامل اصلی انفجار نشتی ها جزئی است زیرا نشتی های عمده قابل تشخیص است.
از نظر آماری شهر مراغه بیشترین تعداد حوادث و فوتی رو به خود اختصاص داده است.
همچنین رضا زاده رئیس روابط عمومی شرکت گاز افزود: به ترتیب منطقه مارالان، باغمیشه، رسالت، لاله و عباسی بیشترین تعداد حوادث را به خود اختصاص داده اند.
کمالی مدیر عامل شرکت گاز استان در بخش دیگری از این تور :
در مرکز دیسپچینگ، مبادی ورودی گاز از طریق خط لوله و ایستگاه های صنایع استان رصد و فشارشان کنترل میشود و به محض افت فشار یا قطعی به واحد های مختلف اعلام و قبل از بروز قطعی مسئله رفع میشود. حدود یک میلیون و هشتصد هزار مشترک خانگی-غریب ۲ میلیون خانوار از گاز استفاده میکنند.
در روز گذشته ۳۶ میلیون متر مکعب گاز در استان توزیع شده که در خود شهر تبریز(بدون در نظر گرفتن صنایع) ۱۳ میلیون متر مکعب گاز مصرف شده است.
 وی در مقایسه نیروگاه هریس و تبریز افزود نیروگاه هریس به ازای یک میلیون و هفتصد هزار متر مکعب گاز ۵۳۰ مگاوات برق و نیروگاه تبریز به ازای چهار میلیون و نهصد هزار متر مکعب گاز ۷۳۰ مگاوات برق تولید میکنند.
طلوعی رئیس امور اندازه گیری و توزیع گاز استان در بخش دیگری از تور افزود:
در سال جاری متوسط مصرف گاز هر خانوار در استان ۲,۶۰۰ متر مکعب است و بر اساس بررسی الگو های اماری بیشترین مصرف گاز بین ساعت ۹ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر است.
وی افزود در سال قبل اوج مصرف گاز ۵۰ میلیون متر مکعب بوده که نزدیک به ۷۰ درصد مربوط به مصرف خانگی بوده است همچنین سال قبل ۱۶ میلیون متر مکعب در کل استان ناترازی داشتیم که تقریبا در این سال هم در همین حدود خواهد بود.
کل مصارف ۴ ماه اخر سال ۴۰ درصد کل مصارف سال را تشکیل می دهد.
گزارش: مهدی ایران زاد