شهردار تبریز گفت: هشت سال دفاع مقدس نقطه عطفی در تاریخ ایران است که خروجی آن تجلی روحیات ایثارگری و شهادت است.
ایرج شهین باهر در حاشیه جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با اشاره به برگزاری مراسم ویژه این هفته، اعلام کرد: با توجه به وجود بیماری کرونا و محدودیت های برگزاری مراسم حضوری و عدم امکان تجمع، در نظر داریم تا به شکل های دیگر، فرهنگ ایثار و شهادت را نشر دهیم.
او افزود: قصد داریم آثار این موضوع را در جامعه بیشتر تبیین کنیم و در این راستا در ۲۱ محور برنامه ریزی کرده ایم که پایه اجرایی آن به عهده شهرداری است.
شهردار تبریز یادآور شد: این برنامه ها با هماهنگی، همکاری و نظارت سپاه عاشورا که همیشه در کنار شهرداری است، انجام می شود و ما نیز در چنین مواقعی تلاش می کنیم که زحمات این عزیزان را به نوعی جبران کنیم.
ایرج شهین باهر گفت: برگزاری چنین آئین ها، به نوعی وظیفه دینی، اعتقادی و تکلیف ما و ادای دین ما به شهدا و ایثارگران طول هشت سال دفاع مقدس و خانواده های معظم شهدا است. ما در کنار سپاه و نهادهایی که در این حوزه وظیفه دارند، حضور داریم تا دست به دست هم بدهیم و به بهترین شکل ممکن برگزار این آئین ها را برگزار کنیم.
و با بیان اینکه دوران هشت سال دفاع مقدس، نقطه عطفی در تاریخ ایران است، تاکید کرد: من به شخصه، این هشت سال را نقطه عطفی در تاریخ ایران می بینم. نقطه عطفی که خود به نوعی یک دانشگاه است و خروجی آن تجلی روح ایثارگری، نوعدوستی و شهادت است.
شهردار تبریز عنوان کرد: این موارد، از جمله فرهنگ هایی است که در دوران هشت سال دفاع مقدس ایجاد و صادر شده است و ما وظیفه داریم آن را به نسل های بعدی نشر دهیم. من این دوران را بیشتر به یک دانشگاه تشبیه می کنم که منابع غنی دارد و لازم است تا فرهنگ آن نشر یابد.
او افزود: ما باید تلاش کنیم تا این دستاوردهای دفاع مقدس را به نسل های بعدی انتقال دهیم تا آنها نیز از این دستاوردها استفاده کنند.
ایرج شهین باهر گفت: خروجی این هشت سال و نشر روحیات ایثار و شهادت را در جامعه امروز می بینیم و بر اساس آن، مدیران نظام جمهوری اسلامی می توانند تا سواحل مدیترانه نیز تصمیم بگیرند.
او افزود: ماحصل این روحیات، سردار سرافراز اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی است که ملت ایران را سرافراز کرده اند. آن شهید والامقام و عزیز، چه قبل از شهادت و چه اکنون، مایه افتخار و برکت جوامع اسلامی بوده و هستند.